25 d'abril de 2024

El president del GDT declara davant del jutge per una acusació d'usurpació d'immoble

Jesús Soler ha considerat inexplicable i 'una pèrdua de temps que això hagi acabat davant del jutge'

El Ter 15 de desembre de 2008 a les 14:26
Jesús Soler a la dreta, a l'exterior dels jutjats de Vic
El president del Grup de Defensa del Ter, Jesús Soler, ha declarat aquest dilluns als jutjats de Vic per la denúncia dels propietaris d'uns terrenys on l'entitat hi va fer un acció de protesta. Soler, en concret, ha hagut de comparèixer per l’acusació d'usurpació d'immoble.

La reivindicació, amb la mateixa pancarta, es va tornar a repetir aquest dissabte, però davant de l’Ajuntament de Gurb. El GDT protesta contra la proliferació de polígons industrials, sota el lema ‘Polígons avui, misèria demà’.Segons ha dit el mateix Jesús Soler, just després d’haver declarat davant la jutgessa, li han fet respondre preguntes relacionades amb l’atestat que van redactar els Mossos d’Esquadra. Soler ha explicat que no van entrar a la nau, sinó que s'hi van concentrar al davant. A més assegura que ningú els va exigir que en marxessin, sinó que els van comunicar que era una zona d'obres, malgrat que 'estaven aturades'.

El president del GDT ha mostrat el seu estupor per la situació i ha dit que el grup es va limitar a expressar la seva opinió. Ha considerat inexplicable i 'una pèrdua de temps que això hagi acabat davant del jutge'. Un cop feta la declaració sobre aquests fets, que van passar l’11 d’octubre, ara caldrà esperar la resolució del magistrat.
Etiquetes:
Societat