27 d'abril de 2024

Acaben els tallers infantils extraescolars de pastisseria de l'Aula Mercat

Diverses voluntàries han ensenyat receptes de cuina de diferents llocs del món a 35 nens i nenes de 4t i 5è

elter.net 15 de juny de 2017 a les 13:02
Una imatge dels tallers

Aquest mes de juny han acabat amb gran èxit de participació els tallers extraescolars gratuïts per a nens i nenes de 4t i 5è de primària de Manlleu a l’Aula Mercat. La previsió inicial era de 30 participants i finalment han estat 35.


Els tallers han comptat amb la participació voluntària de persones de Manlleu que han aportat receptes dolces de diferents llocs: Ghana, Argentina, Gran Bretanya, Catalunya i Marroc.


Els tallers, totalment gratuïts, s’han realitzat en 6 sessions del 25 d’abril i fins al 7 de juny i s’han dividit en dos grups, un els dimarts i l’altre els dimecres, tots dos a l’Aula Mercat del Mercat Municipal de Manlleu. A part dels coneixements de cuina, els nens i nenes han treballat continguts de nutrició, de primers auxilis a la cuina i també dels països de procedència de les diferents receptes.


Aquests tallers són una iniciativa del grup impulsor del Projecte Educatiu de Ciutat de Manlleu (PEC), amb l’objectiu de fomentar la participació en activitats extraescolars dels alumnes dels centres educatius de Manlleu.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu