26 d'abril de 2024

Una vintena de comerços de Manlleu, interessats en crear el seu web amb la Fundació puntCAT

La campanya s'allargarà fins al 10 de juliol

Arola Cumeras 30 de juny de 2017 a les 17:20
Una fotografia de la signatura del conveni

L’Ajuntament de Manlleu, El MAB i l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu han signat un conveni de cooperació amb la Fundació puntCAT, per portar a terme el programa comerçlocal.cat al municipi.


Raquel Adroher és la responsable del projecte de comerç local de la Fundació puntCAT i explica que actualment ja han signat ja set convenis amb diversos municipis. A Manlleu ja hi ha una vintena de comerços interessats per fer “una primera introducció en el món digital” i es facilita una pàgina web molt senzilla on hi surt la situació, l’oferta i l’enllaç a xarxes socials. Tot plegat, per un preu de 8 euros d'alta al domini, i l'obsequi de la pàgina web".


A tot Catalunya ja hi ha uns 2.000 comerços que han fet les primers incursions digitals. Adroher ha volgut animar a tots els municipis que s’hi adhereixin “perquè crec que és una bona acció” i actualment “ens estem expandint perquè quan visitem alguns població, les del voltant també hi solen mostrar interès”.


El termini s’acaba el 10 de juliol i per contactar es pot enviar un correu electrònic a info@comerçlocal.cat, trucar al telèfon gratuït 900 866 192 o bé entrar a www.comerçlocal.cat. Segons diversos informes sobre l’estat d’implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de deu treballadors té lloc web. L’escletxa digital comporta desavantatges competitius pels petits comerços i representa una barrera per la normalització lingüística del català a l’entorn digital.


El programa comerçlocal.cat vol impulsar una major presència en línia del petit comerç i mostrar les oportunitats que Internet ofereix als comerciants per a desenvolupar el seu negoci. La iniciativa compta també amb la col·laboració de la Generalitat.

Etiquetes:
Economia i empresa