25 d'abril de 2024

El comitè denuncia passivitat del Govern en el tancament de Vitri

L'assemblea de treballadors ha acordat que quan s'iniciïn les negociacions demanaran fins a 60 dies per any treballat.

El Ter 17 de desembre de 2008 a les 19:49
Els membres del comitè aquest dimecres davant de la factoria.
El comitè d'empresa de Vitro Electro Metalúrgica SA de Torelló denuncia que la Generalitat 'no s'ha immutat' davant els tres expedients d'ocupació (ERO) que ha anat fent els darrers anys la direcció de l'empresa i que consideren que era una 'clara mostra' de deslocalització.

El comitè denuncia aquest fet perquè segons les seves informacions l'administració havia donat subvencions als propietaris de la companyia per assegurar la viabilitat de l'empresa.

El grup Vemsa va anunciar dilluns als sindicats que tanca de manera imminent deixant al carrer els 71 empleats que actualment treballen a la fàbrica. El comitè ha lamentat aquest dimecres la 'poca informació' que fins ara els ha fet arribar la direcció. De moment l'única cosa que saben segur segons el president del comitè Ramon Solà és que és 'inviable' la possibilitat de recol•locar l'actual plantilla en la resta de factories que té el grup Vemsa. La percepció dels treballadors és que la direcció de la companyia va a 'fondre's' totes les societats del grup.

L'assemblea de treballadors ha acordat que quan s'iniciïn les negociacions demanaran fins a 60 dies per any treballat. El comitè ha anunciat que farà totes les accions possibles perquè malgrat que l'empresa havia anat ajustant la plantilla a les necessitats de producció ara es tracta d'un tancament.

Les portes de Vitri es tancaran divendres i la planta no tornarà a l´activitat.

Etiquetes:
Economia i empresa