25 d'abril de 2024

La dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés serà la persona homenatjada a La Marxa dels Vigatans 2017

La Marxa dels Vigatans tindrà lloc el dia 8 de setembre a la plaça Major de Vic

El Ter 25 de juliol de 2017 a les 17:38
Pilarin Bayés. Foto: Toni Anguera (web: Pilarin.cat)

Òmnium Cultural, juntament amb la Comissió 11 de setembre, impulsors de la Marxa dels Vigatans de Vic, han decidit que aquest any 2017 la persona homenatjada a la Marxa dels Vigatans sigui la dibuixant i ninotaire osonenca Pilar Bayés i de Luna, en reconeixement al seu compromís cívic i cultural i per la seva tasca i trajectòria en pro de la cultura, la llengua, el país i la cohesió social reflectida en el gruix de la seva extensa obra.


Previ a la Marxa dels Vigatans, Pilarín Bayés rebrà el reconeixement per part de les entitats i les autoritats en un acte d’homenatge al Temple Romà de Vic el dia 6 de setembre a les 8 del vespre.


La Marxa dels Vigatans, que tindrà lloc el dia 8 de setembre a la plaça Major de Vic, comptarà amb la tradicional marxa de torxes i l’espectacle sota la direcció d’un nou director artístic que, en els pròxims dies, es farà públic. La persona homenatjada hi tindrà un paper destacat juntament amb l’altre personatge de la Marxa: l’infant (que es farà públic en breu). Pilarín Bayés és la 13a homenatjada dins dels actes de la Diada.

Etiquetes:
Cultura