24 d'abril de 2024

Prats de Lluçanès descarta construir un hotel d'entitats i aprova l'avanç del POUM

El ple també va aprovar el conveni de sessió anticipada d’un terreny per a l’escola bressol

El Ter 18 de desembre de 2008 a les 12:01
Un ple d'arxiu de Prats de Lluçanès
El ple municipal del Prats de Lluçanès va aprovar aquest dimarts l’avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. L’actual planejament data de principis dels anys 90. Esquerra va donar-hi suport, però va criticar el retard i va demanar celeritat. El grup a l’oposició va presentar una moció al ple demanant la construcció d’un hotel d’entitats, que s’ubicaria a les escoles velles.

Esquerra considera que el municipi necessita un hotel d’entitats, que ubicaria a l’edifici de les escoles velles. ERC proposava destinar una part dels diners que l’ajuntament rebrà el fons especial del govern central. L’equip de govern de Convergència i Unió, però, es va oposar a la moció perquè creu que el projecte no és factible.

El ple també va aprovar el conveni de sessió anticipada d’un terreny per a l’escola bressol. ERC es va abstenir perquè suposa desencallar el tema, però no coneix el criteri que s’ha fet servir per escollir el terreny. L’equip de govern vol fer l’escola bressol al capdamunt del passeig, mentre que Esquerra proposa ubicar-la a la zona de l’escola pública i l’institut.
Etiquetes:
Política Municipal