25 d'abril de 2024

Dissabte, manifestació contra el terrorisme a Barcelona

Des d'Osona, l'ANC de Vic ha organitzat un autocar per tal de desplaçar-s'hi

elter.net 24 d'agost de 2017 a les 16:28
Un dels cartells que anuncia l'autocar que sortirà des d'Osona

El proper dissabte Barcelona acollirà una gran manifestació ciutadana contra el terrorisme i de solidaritat amb les víctimes dels darrers atemptats a la Rambla i a Cambrils.


La convocatòria es fa a favor de la pau i la llibertat i amb el lema "No Tinc Por". Els organitzadors han fet una crida perquè s'hi vagi amb samarretes de color blau. Des d'Osona, l'ANC de Vic ha organitzat un autocar per tal de desplaçar-se fins a la concentració. 


La manifestació acabarà amb un acte a la plaça de Catalunya sense parlaments institucionals. El recorregut de manifestació serà de Jardinets de Gràcia (passeig de Gràcia amb Diagonal) fins a la plaça de Catalunya. La capçalera estarà situada a l’alçada de la Gran Via de les Corts Catalanes. Més enrere se situaran els representants institucionals com membres del Govern, de l'executiu espanyol i els alcaldes afectats.


 

A la pancarta amb el lema 'No tinc por' també hi haurà el grafisme dissenyat per Frederic Amat amb les lletres de Barcelona en vermell excepte la 'l' que forma un crespó negre. Amb la pancarta se situaran representants dels Mossos i serveis d'emergència, així com col·lectius ciutadans que van actuar en el primer moment de l'atemptat.

Etiquetes:
Societat