26 d'abril de 2024

Una vintena d'artistes presenten nous treballs al MMVV

L'escenari del Sucre comptarà el primer dia amb Zoo i Talco i dissabte acollirà Duende Josele,Txarango i Doctor Prats

ACN/elter.net 14 de setembre de 2017 a les 11:48
Maria Rodés és una de les cantautores que ha estrenat treball, en un concert dimecres

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) converteix la capital d'Osona en un gran escenari musical i un espai de trobada entre professionals. Al voltant dels vint artistes presentaran nous treballs en els diferents escenaris del mercat. Serà el cas del nou treball de la vigatana Núria Graham, el dels The Gramophone All stars Big Band, The Unfinished Sympathy, Xavier Baró, Dani Nel·lo o Xarim Aresté. 


Alguns dels noms d'artistes de l'estat espanyol que seran presents al mercat seran Amorante, Alberto Monter, Guadi Glego, Izaro, Jansky o Sanndra Bernardo. En el terreny més internacional sonaran The Ephemerals, el noruec Albert af Ekestam, els veneçolans La Vida Bohème o els britànics Mamas Gun.


Pel que fa als escenaris més festius i més multitudinaris del mercat, la plaça Major acollirà divendres la presentació en solitari de Dolo, Ramon Mirabet i Muchachito, mentre que dissabte hi haurà els directes de Pavvla, La Iaia i de Senior i el Cor Lomax. L'escenari del Sucre comptarà el primer dia amb Zoo i Talco, mentre que dissabte acollirà els concerts de Duende Josele, Txarango i Doctor Prats. 


De la seixantena d'actuacions que Marc Lloret i Oriol Roca han programat per l'edició del MMVV d'enguany, poc més del 50% són d'artistes catalans, mentre que una quarta part del total són de la resta de l'estat espanyol. A nivell internacional, tot i la destacada presència d'artistes italians, la procedència és diversa i variada amb països que van des de Noruega o els Estats Units fins al Regne Unit, Cuba o França. 


Lloret ha subratllat l'aposta per una programació "diversa i desacomplexada" que combina tant els grups emergents com els noms més consolidats. A partir d'aquest dimecres i fins diumenge 17, la capital osonenca acollirà una seixantena de propostes repartides pels diferents escenaris de la ciutat.


L'àrea dedicada al camp professional ha obert portes aquest dimecres i s'allargarà fins dissabte amb la previsió d'atraure entre 700 i 900 professionals de tot el món. Una xifra que iguala la de l'any passat, quan es van batre rècords d'assistència. És el segon any consecutiu que tota l'activitat professional es concentra al Teatre l'Atlàntida, a raó d'una demanda dels propis professionals per facilitar el treball en xarxa entre empreses, artistes i programadors. Enguany, el pressupost del MMVV és de 816.000 euros.

Etiquetes:
Cultura