El Barça Lassa s'emporta la Supercopa d'hoquei patins

Sant Hipòlit va acollir la celebració de la Supercopa d'hoquei patins

El Ter 2 d'octubre de 2017 a les 10:19
Jugadors del Barça Lassa celebrant el títol de la Supercopa. Foto: Lluís Domènech

La final de la Supercopa d’hoquei patins disputada aquest dissabte entre el Barça Lassa i el CP Voltregà es va resoldre amb un contundent 4 a 0 que va premiar l’eficàcia golejadora dels blaugrana. El Voltregà va plantar cara però la bona defensa rival van limitar les seves opcions de victòria.

El partit va començar donant-li l’esquena als de Sant Hipòlit, que al minut 1 ja encaixaven el primer gol, obra de Pablo Álvarez. El Barça va continuar buscant la porteria del Voltregà i va tenir les ocasions més clares. Els santhipolitencs, per la seva banda, tenien dificultats per trobar espais des d’on atacar amb perill i pràcticament la primera arribada amb cara i ulls va ser als quinze minuts amb un xut alt de Petxi Armengol.

Quan semblava que el Voltregà revifava, Matías Pascual va fer el segon després de rebre una assistència de Lucas Ordónez. El Voltregà va insistir als últims minuts amb diversos xuts d’Èric Vargas, Gerard Teixidó i Pol Gallifa, però es van topar amb un encertat Sergi Fernández.

Els primers minuts de la segona part van mostrar un Voltregà que volia atrapar el Barça al marcador, però Sergi Panadero es va encarregar de desdibuixar la reacció blanc-i-blava amb el tercer gol del partit després de recollir el refús del seu propi xut i batre Blai Roca. Els dos equips van continua buscant el gol sense èxit: les faltes directes de Gerard Teixidó, pel Voltregà, i Pablo Álvarez, pel Barça, no es van transformar en gol i el resultat es va mantenir. A l’últim minut, una decisió arbitral molt rigorosa va significar la desena falta del Voltregà. Xavi Barroso no va desaprofitar l’oportunitat per marcar el quart gol de falta directa.

FC Barcelona, 4
CP Voltregà, 0

FC Barcelona: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Marc Gual, Sergi Panadero y Pablo Álvarez -cinc inicial- Lucas Ordóñez, Xavi Barroso, Matías Pascual, Ignacio Alabart i Aitor Egurrola.

CP Voltregà: Blai Roca, Xavi Crespo, Petxi Armengol, Aleix Molas y Gerard Teixidó -cinc inicial- Pol Gallifa, Èric Vargas i Ignasi López.

Gols: 1-0, Pablo Álvarez, min. 1; 2-0, Matías Pascual, min. 16; 3-0, Sergi Panadero, min. 31; 4-0, Xavi Barroso (f.d.), min 49.

Àrbitres: Germán Sandoval i José J. Melero. Targeta Blava a Petxi Armengol i Sergi Fernández.

Imatge del partit. Foto: Lluís Domènech