23 d'abril de 2024

Manlleu estrena Consell Municipal de la Infància

L'òrgan és de caràcter consultiu i està format per representants de totes les escoles de primària

Redacció 11 d'octubre de 2017 a les 10:19
L'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, amb les regidores Gallifa, Casadevall i Palomar i els membres del Consell

El nou Consell de la Infància de Manlleu (CMIM) s’ha constituït aquest dimarts a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu amb 10 representants de totes les escoles de 6è de primària de la ciutat, un per cada línia: Casals Gràcia, Pompeu Fabra, Puig-Agut, Quatre Vents i Vedruna Manlleu. Han estat elegits per representar els seus companys de classe i seran un òrgan consultiu que també aportarà noves idees per millorar la ciutat.

Els membres es reuniran cada dos mesos en horari escolar i, en la primera sessió d’aquest dimarts, ja van plantejar diverses propostes per millorar el Passeig del Ter, la primera tasca que tenen encomanada. Algunes de les idees van ser instal·lar més papereres i fonts, col·locar un carril bici, construir un espai d’aventura amb rocòdrom i tirolina o millorar la senyalització.

Fer política
L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, els va desitjar “sort i diàleg”, els va explicar el funcionament dels plens i els va recordar que “ara vindrà la part més difícil”. Els alumnes hauran de debatre les propostes a la classe i prioritzar quines volen “tenint en compte el pressupost que tenim”, que serà d’uns 5.000 euros.

Un cop fets els debats a classe, els alumnes escolliran la proposta final en la següent reunió del Consell, que serà al desembre.

Representants del Consell Municipal de la Infància

Representants del Consell Municipal de la Infància

Garrido donant la benvinguda als membres del Consell

Etiquetes:
Ràdio Manlleu