25 d'abril de 2024

Gerard Farrés prepara el Dakar 2009, que afronta com a nou pilot de KTM Repsol

El pilot d’Olost també incorpora un sobrenom al nou logotip que l’identificarà, ‘El senglar del Desert'

El Ter 23 de desembre de 2008 a les 13:33
Una imatge de Gerard Farrés al ral·li de Tunis
El pilot Gerard Farrés, ha presentat a Vic els detalls que envolten la seva propera participació al Dakar del 2009, que ja prepara. El nou pilot de l’equip KTM Repsol ha dit estar orgullós de ser el representant durant el pròxim any de la multinacional Mc Donald’s, el seu nou patrocinador.

La cursa reina, que es farà a Amèrica, comença el dia 3 de gener i s’allarga fins el dia 18 de gener. Farrés, que tot just s’està recuperant d’una lesió al canell, diu que està il·lusionat davant la perspectiva de córrer el seu segon Dakar.

A la presentació d’aquest dimarts també s’ha pogut veure la nova moto de Farrés, que ha estat batejada com ‘la reina d’Àfrica’. El pilot d’Olost, que viu a Manlleu, també incorpora un sobrenom al nou logotip que l’identificarà, ‘El senglar del Desert’, amb el qual assegura sentir-se identificat.

En lloc de fer-se a Àfrica, el Dakar d’aquest any tindrà lloc a Argentina i a Xile degut a les amenaces terroristes. Farrés destaca que la duresa del terreny es farà notar, així com també les altes temperatures. El pilot encara no ha començat a entrenar sobre la moto, perquè es ressent de la lesió. La primera participació de Farrés al Dakar, el 2006, també la va haver de fer sortint d’una lesió, en aquest cas en un genoll, i va quedar en setzena posició. L’any passat no hi va poder participar per decisió del seu equip, Yamaha.
Etiquetes:
Esports