25 d'abril de 2024

Uns 230 estudiants de Batxillerat es formaran en importants centres de recerca del país

Joves manlleuencs també formaran part del projecte 'Bojos per la Ciència'

elter.net 16 de gener de 2018 a les 18:25
'Bojos per la Ciència' s'adreça a joves que tenen interès i mostren aptituds en el camp de les ciències | ACN

Un total de 227 estudiants de Batxillerat de tot Catalunya, alguns d’ells de Manlleu, es formaran a partir d'aquest dissabte en onze dels principals centres de recerca del país i podran conèixer de primera mà els darrers descobriments científics.

Es tracta del programa 'Bojos per la Ciència', que impulsa la Fundació Catalunya-La Pedrera i que enguany arriba a la seva 6a edició amb un total de nou cursos: biomedicina, bioquímica, economia, física, química, matemàtiques, natura, noves tecnologies i, com a novetat, enguany s'hi suma també enginyeria biològica. 'Bojos per la Ciència' s'adreça a joves que tenen interès i mostren aptituds en el camp de les ciències. Els estudiants, dels quals ha transcendit encara que sense nombre exacte que n’hi haurà de Manlleu, podran treballar amb els seus investigadors i guanyar així experiència pràctica en les últimes metodologies d'avantguarda.


Des del 2013 'Bojos per la Ciència' ha comptat amb la participació de prop de 1.250 estudiants de Batxillerat. Nascut amb l'objectiu d'ajudar als joves amb interès per la ciència a decidir el seu futur acadèmic, la iniciativa ha servit per despertar el talent científic de molts joves que han elaborat projectes que s'han acabat convertint en casos d'èxit.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu