25 d'abril de 2024

Eva Cunill exposa la seva pintura a Calldetenes

L'Abartium Galeria d'Art va inaugurar el passat diumenge l'exposició de la manlleuenca

elter.net 20 de març de 2018 a les 10:52
Una de les pintures de Cunill que es poden veure a l'exposició | elter.net

L’artista visual Eva Cunill va inaugurar el passat diumenge una exposició de pintures a les sales 1 i 2 de la galeria d’art Abartium de Calldetenes. Una obra que destaca pels contrastos cromàtics amb un denominador comú: el color negre ja sigui en forma de diàleg o de fons.


Cunill és una artista multidisciplinària que fa ús del mitjà artístic com a resposta al fluir de les emocions del moment que desplega en format de fotografia, pintura, instal·lació, performance, vídeo o mural. La seva obra destaca per l'amor a les arts i per les interioritats humanes. Reflecteix situacions, moments, sensacions i emocions que planteja amb frases, paraules, nombres o grafia.


La manlleuenca també és consultora d’art, comissària, a més de directora d’Abartium i el Circuit Artístic. Columnista en mitjans d’art, ha participat en nombrosos projectes tant com a organitzadora i promotora, i també com artista visual.


La seva exposició es va inaugurar conjuntament amb una altra que també es pot veure a l’Abartium anomenada "Col·lectiva Contemporània", i que és de pintura, fotografia i escultura. Les mostres es poden visitar fins el 9 d’abril.

Etiquetes:
Cultura