25 d'abril de 2024

El Badanadal de Manlleu tanca amb un espectacle on es pot patinar amb neu

A falta de xifres oficials, es calcula que més de 10.000 patinadors han passat per la pista de gel

El Ter 7 de gener de 2009 a les 19:18
Una festa final amb escuma ha tancat el Badanadal
Aquesta tarda s’ha tancat una nova edició del Badanadal de Manlleu. Ho ha fet amb un espectacle final de cloenda. Els patinadors que estaven a la pista de gel han pogut patinar gaudint d’una festa de l’escuma. Era l’últim dia de funcionament de la pista de gel i de les activitats enmarcades en el Badanadal.

Durant quatre setmanes, un any més, la plaça Fra Bernadí ha acollit diverses activitats amb la pista de gel de 600 metres quadrats com a gran reclam. A falta de concretar xifres, més de 10.000 patinadors, tot i els contratemps meteorològics, han patinat a la pista.

La pista de gel ha estat l’element amb més èxit. Enguany també s’oferia el servei de ludoteca en un espai més gran i amb més horaris, jocs inflables i tobogans. Una altra de les novetats era una petita pista de gel, annexa a la pista gran, on els més petits podien fer els seus primers passos sobre el gel ajudats pels personatges d’uns pingüins patinadors. Aquest nou element ha tingut molt èxit i ja es parla d’ampliar-lo.

A més, també hi havia un espai de neu, on es podien fer ninots de neu i participar en un concurs per escollir el més original. El Badanadal també ha programat hores del conte, concerts, teatre, màgia i partits d’hoquei sobre gel.

S'ha pogut patinar sota una pluja d'escuma

Etiquetes:
Societat