26 d'abril de 2024

Sant Bartomeu vol tornar a presentar la remodelació del nucli urbà a la llei de barris

La prioritat del projecte de remodelació del centre urbà és construir una nova plaça i equipaments socials

El Ter 8 de gener de 2009 a les 11:54
Una imatge del carrer vell
Sant Bartomeu del Grau va celebrar aquest dimecres un ple ordinari en el qual va aprovar un projecte per suprimir barreres arquitectòniques i millorar la vialitat dels vianants. Aquest projecte està previst presentar-lo per obtenir una subvenció del fons estatal d’inversió local. Té un pressupost de 172.000 euros i inclou el centre històric i l’eixample del municipi.

Pel que fa al projecte per remodelar de forma integral el nucli urbà del municipi, l’ajuntament té previst presentar-lo a la nova convocatòria de la llei de barris. El projecte ja es va presentar en la convocatòria del 2008, però no va ser escollit, tot i obtenir una puntuació elevada. Ara es vol tornar a provar amb un projecte reformat i més ampli.
Tall Miquel Colomer 2

La prioritat del projecte de remodelació integral del centre urbà de Sant Bartomeu és construir una nova plaça al capdamunt del carrer vell, a partir de la qual s’estructuraria el centre urbà del municipi. També es planteja la necessitat de disposar d’un espai de serveis públics integrats per a tota la població. L’ajuntament de Sant Bartomeu és propietari d’uns 4.000 metres quadrats de l’antiga fàbrica Puigneró, a tocar del carrer Vell, on es planteja la possibilitat d’ubicar-hi un centre cívic.
Etiquetes: