24 d'abril de 2024

Els Premis Innovacat 2018 es decidiran entre 30 projectes empresarials

Catorze projectes s'han presentat al Premi Empresarial Avança i setze al Premi Empresa Jove

elter.net 9 de maig de 2018 a les 18:24
Acte de lliurament de premis de l'edició anterior | elter.net

El passat 30 d’abril era la data límit de presentació de projectes i un total de 30 optaran als Premis Innovacat, en les categories Premi Empresarial Avança, on s’hi ha presentat 14 i el Premi Empresa Jove, amb 16 candidats.


L’Ajuntament de Manlleu, juntament amb les empreses Bon Preu, Casa Terradellas, Girbau, Fundació La Farga Group, Quadpack i Seidor són els convocants d’aquests premis i en aquests últims dies han estat comprovant la documentació dels presentats, que amb els premis tenen per objectiu estimular el sector empresarial del territori.


El proper 7 de juny, a l’Espai Rusiñol, es farà la presentació pública dels projectes en un acte obert al públic. Abans, el 25 de maig, es farà una formació pràctica per als representants dels projectes per millorar les seves habilitats comunicatives i les presentacions orals.


Els premis pels guanyadors són molt interessants per tirar endavant el projecte. El Premi Empresa Jove bonificarà els escollits amb 12.000 euros i un viatge Innovacat, mentre que el Premi Empresa Avança entregarà 20.000 euros i un viatge Innovacat, de 5.000 euros de valor, que serà fet a mida a l’empresa per conèixer el seu sector.

Etiquetes:
Economia i empresa