26 d'abril de 2024

Sant Boi aprova optar als ajuts del govern central per renovar el clavegueram

El ple va aprovar un conveni de col·laboració amb el projecte de serveis esportius en petits municipis del Lluçanès

El Ter 9 de gener de 2009 a les 14:07
Una visió panoràmica de Sant Boi
Sant Boi de Lluçanès va aprovar ahir per unanimitat els projectes que presentaran a l'ajut del fons extraordinari d’inversió local. D’aquest pla especial previst pel govern central, a Sant Boi li’n pertoquen 101.000 euros.

La gran majoria d’aquests diners, segons explica l’alcalde, Josep Masramon, es volen destinar al clavegueram del centre del poble. La resta es dedicaran a reforçar el sostre de la sala d’exposicions. Segons l’alcalde, les dues sol·licituds es van aprovar per unanimitat, entre l’equip de govern de CiU i l’oposició del PSC.

El ple també va aprovar un conveni de col·laboració en un projecte de serveis esportius en petits municipis del Lluçanès durant el període 2008-2011. La resta de qüestions del ple, segons l'alcalde van ser de tràmit.

D’altra banda des de l’oposició dels PSC, Josep Maria Giravent, explica que en el punt de precs i preguntes van traslladar a l’equip de govern el tema de la situació dels terrenys on s’està construït el nou pavelló poliesportiu que segons Giravent s’està fent en sòl rústic i per tant no urbanitzable. Una qüestió en la que l’advocat de l’oposició ja hi està treballant.
Etiquetes:
Política Municipal