27 d'abril de 2024

Dani Solà escalfa motors amb el campionat sobre gel G-Series Grandvalira

De cara a la temporada automobilística, Dani Solà està a l’espera de tancar el seu programa

El Ter 13 de gener de 2009 a les 10:46
Dani Solà amb el seu Citroën C2
Dani Solà ha iniciat la temporada disputant les G-Series Grandvalira 2009, una competició que es disputa al Pas de la Casa, a Andorra, i sobre gel. El de Muntanyola, amb un Citroën C2, va ser segon a la primera prova celebrada aquest passat dissabte. La victòria va ser pel pilot local Marc Gutiérrez, actual campió. Dani Solà va ser segon, tot i tenir un cotxe més pesat.

El pilot de Muntanyola va guanyar la primera supersèrie per davant de Francesc Robert. La segona va ser per Marc Gutiérrez, que ja en les sèries va aconseguir els millors temps. També cal destacar la quarta posició de David Arroyo amb Peugeot 307 Proto. La competició compta amb cinc proves i aquest proper dissabte es disputa la segona en el mateix circuit. Dani Solà ja hi farà proves aquest dimecres per millorar el rendiment del cotxe i aconseguir més tracció. El seu objectiu és escalfar motors de cara a la nova temporada i guanyar alguna cursa.

De cara a la temporada automobilística, Dani Solà està a l’espera de tancar el seu programa. De moment, no té res concret, tot i que el seu interés passa per disputar el campionat internacional IRC i córrer en algun campionat a nivell estatal.

Dani Solà al podi després de ser segon a la primera prova

Etiquetes:
Esports