27 d'abril de 2024

Els projectes de Goufone i Adolescents.cat guanyen els Premis Innovacat 2018

El president del Parlament, Roger Torrent, assisteix a la cerimònia d'entrega dels guardons al Cau Faluga

E.G. 4 de juliol de 2018 a les 10:24
Foto de família dels guanyadors amb les autoritats i jurat dels Premis Innovacat | E.Gil

Internet i les telecomunicacions van ser protagonistes aquest dimarts en els Premis Innovacat 2018. Els dos projectes guanyadors, l’operadora Goufone (Gurbtec Telecom SL) en Empresa Avança i el portal Adolescents.cat (Fem Produccions SL) en Empresa Jove, tenen en comú el fet d’estar liderats per joves i de treballar en el món de les comunicacions. Això sí, des d’àmbits diferents.

Goufone és una companyia operadora de telecomunicacions que ofereix serveis de connexió a internet via fibra òptica o ràdio enllaç, telefonia fixa, mòbil i televisió. El jurat va justificar el guardó “per ser una empresa de casa, transparent, amb tracte proper i especialitzada [...], donar un servei de qualitat amb una atenció personalitzada [...] a un preu just [...] i cobrir les necessitats de serveis d’internet a les zones on l’accés és deficitari o inexistent”.

Empresa Jove
Per la seva banda, Adolescents.cat és el mitjà digital més llegit entre els joves d’entre 12 i 20 anys a Catalunya amb gairebé mig milió de lectors i 170.000 articles llegits al dia. Ara busca desenvolupar projectes de consultoria de temàtica juvenil, sota la marca Consulteen.

El jurat en va valorar que “més enllà de la implantació territorial, l’empresa es mou per una funció social impulsada des d’un entorn digital i lligada en joves: s’ha consolidat com a mitjà de comunicació juvenil líder a Catalunya”.

Els Premis Innovacat estan organitzats per l'Ajuntament de Manlleu i sis de les empreses més importants de la comarca: Bon Preu, Girbau, La Farga Group, Casa Tarradellas, Seidor i Technotraf-Quadpack. Una iniciativa publicoprivada que ja ha arribat a la 7a edició.

El Premi Empresa Jove bonifica el guanyador amb 12.000 euros i un viatge Innovacat, mentre que el Premi Empresa Avança entrega 20.000 euros i un viatge Innovacat, de 5.000 euros de valor, que és fet a mida a l’empresa per conèixer el seu sector.

Representants de Goufone, guanyador d'Empresa Avança | E.Gil

Representants d'Adolescents.cat, guanyador del premi Empresa Jove | E.Gil

El president del Parlament Roger Torrent, al costat de l'alcalde Àlex Garrido | E.Gil

El Cau Faluga es va omplir de gom a gom en una entrega de premis molt calorosa | E.Gil

Etiquetes:
Economia i empresa