26 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu signa un conveni per augmentar el sòl industrial

Una dotzena de propietaris del polígon del Mas s'avenen a reparcel·lar més de 12 hectàrees

elter.net 9 de juliol de 2018 a les 17:34
El conveni es va verbalitzar en una roda de premsa a l'Auditori del Museu del Ter | G.Pérez

L’Ajuntament de Manlleu ha signat un acord amb una dotzena de propietaris del polígon del Mas que ha de permetre augmentar el sòl industrial de la ciutat. “És indispensable créixer industrialment”, va assegurar l’alcalde Àlex Garrido la setmana passada en la formalització de l’acord amb la Junta de Compensació de Propietaris.

Ha de servir per tirar endavant la modificació urbanística que el consistori ja havia engegat, però que en faltava concreció. Els propietaris, per la seva banda, s’han compromès a reparcel·lar més de 12 hectàrees. Els treballs per adaptar el terreny podrien començar a finals d’any.

Garrido va assegurar que “molts empresaris que tenim a la ciutat necessiten créixer” i que, a més, “hem percebut un interès d’industrials d’altres llocs per instal·lar-se a Manlleu”.

Variant
Paral·lelament, tal com va avançar el regidor d’Urbanisme, Enric Vilaregut, es començarà a treballar en la variant que ha de facilitar l’entrada directa del transport pesat al polígon. S’esperarà, però, que acabin les obres del pont de Can Molas. Les obres de la via estan finançades per la Diputació de Barcelona i també han de servir per desviar els camions del centre de la ciutat.

Etiquetes:
Economia i empresa