23 d'abril de 2024

Es convoquen dues subvencions per afavorir la contractació de personal

L'objectiu és crear ocupació per majors de 45 anys i facilitar l'accés al mercat laboral a persones amb risc d'exclusió

elter.net 10 de setembre de 2018 a les 10:05
S'han publiquen dues opcions de demanar ajudes per contractar nou personal | elter.net

La Generalitat de Catalunya obre dues convocatòries per demanar ajudes a la contractació per part de les empreses. L’objectiu és crear ocupació per a persones en diferents situacions de risc o per a majors de 45 anys.


La primera subvenció va dirigida a la incorporació de persones més grans de 45 anys al mercat de treball per part d’aquelles empreses amb centre a Catalunya. Els contractes hauran de ser d’entre 6 mesos a un any excepte si es tracta d’una persona discapacitada, que podrà ser fins a 18 mesos, i es podrà subvencionar entre el 50 i el 100 per cent de la jornada. Les persones destinatàries són aquelles que siguin majors de 45 anys i que hi hagin estan inscrites com a demandants de feina durant sis mesos l’últim any.


La segona subvenció és una ajuda a la contractació de persones amb discapacitat, en risc d’exclusió procedents d’empreses d’inserció o de persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania. Les empreses que vulguin demanar l’ajuda hauran de ser del mercat de treball ordinari de Catalunya, a excepció de les de treball temporal. Els contractes hauran de ser d’entre 6 i 12 mesos a jornada completa i l’import màxim a subvencionar per a un any de contracte serà del 50 per cent de l’SMI.


Per més informació sobre aquestes subvencions per afavorir la contractació de personal podeu visitar el butlletí ‘Fem Xarxa’ de l’Ajuntament del Manlleu o bé us podeu posar en contacte amb l’Oficina de Promoció Econòmica.

Etiquetes:
Economia i empresa