25 d'abril de 2024

Detingut un jove acusat de quatre robatoris amb força en masies del Lluçanès

La policia autonòmica no descarta que se li puguin imputar altres robatoris amb força comesos a la comarca d'Osona.

El Ter 19 de gener de 2009 a les 17:50
La Unitat d'Investigació de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra d'Osona han detingut un veí de 27 anys amb domicili a Les Masies de Voltregà de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'almenys quatre robatoris amb força en masies del Lluçanès, algunes de les quals segones residències. L'autor robava material molt divers, des d'una cafetera o una guitarra fins a eines del camp i de bricolatge, que presumiblement venia posteriorment al mercat negre.

Els quatre robatoris amb força a interior de domicili els hauria comès entre l'11 d'octubre del 2008 i el 10 de gener d'enguany a les localitats de Perafita, Orís i Sant Agustí de Lluçanès (en aquesta ultima població se li imputen els robatoris en dues masies). El modus operandi sempre era el mateix: es desplaçava en un vehicle i un cop a la masia entrava al cobert o a la mateixa masia d'on sostreia els objectes.

Arran de la investigació realitzada pels Mossos de Vic, s'ha pogut recuperar diversos efectes, com ara motoserres, desbrossadores, disc-radials, bombes d'aigua, material d'obra, etc, que el detingut tenia en una plaça de pàrquing de l'immoble on viu i també al domicili de la seva mare, a Sant Boi de Lluçanès.

A banda dels quatre robatoris, els Mossos d'Esquadra també li imputen un delicte de furt a Sant Agustí de Lluçanès i un altre de receptació. El detingut, al qual no li constaven antecedents, ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Vic i ha quedat en llibertat amb càrrecs. La policia autonòmica no descarta que se li puguin imputar altres robatoris amb força comesos a la comarca d'Osona.
Etiquetes:
Sostenibilitat