26 d'abril de 2024

Les posicions entre treballadors i empresa es mantenen molt distants entorn de l'expedient de Vitri de Torelló

UGT denuncia que Vitri continua sense aportar la documentació econòmica que demana el comitè i els sindicats

El Ter 21 de gener de 2009 a les 14:11
Una imatge de l'entrada de Vitri
Representants dels treballadors i de l’empresa Vitri de Torelló continuen sense arribar a un acord per negociar l’expedient de regulació. En la tercera reunió, celebrada aquest dimarts, les posicions es van separar encara més.

L’empresa continua sense aportar la documentació econòmica que demana el comitè d’empresa i els sindicats. Aquests últims tenen previst demanar a la Inspectora de treball que obligui a l’empresa a aportar dades econòmiques de la situació. Miquel Rojo és el representant d’UGT.

Els representants de l’empresa van fer saber al comitè la seva disconformitat respecte al que s’havia publicat a la premsa en què s’acusava a l’empresa de malbaratar uns diners que hi havia en caixa fa dos mesos. L’empresa continua dient que no té diners. Els representants dels treballadors reclamen la documentació econòmica i saber la situació de l’empresa per garantir una bona negociació d’indemnitzacions. Sospiten que es vol vendre la planta d’Eslovàquia a l’empresa Osram.

Els representants dels treballadors consideren que l’empresa fa una deslocalització encoberta. L’expedient de regulació de Vitri a Torelló afecta a 71 treballadors de l’empresa.
Etiquetes:
Economia i empresa