26 d'abril de 2024

Es reprenen les obres a la torre 38 de la MAT malgrat l'oposició del grup Nova Energia

Fa uns dies, membres del col·lectiu Nova Energia ja van trobar una tanca que impedia accedir a la base de la torre

El Ter 26 de gener de 2009 a les 14:59
Imatge d'aquest matí als peus de la torre 38.
El col·lectiu Nova Energia, que s’oposa a la construcció de la torre 38 de la MAT a Sant Martí de Centelles, s’ha concentrat aquest dilluns al migdia a la zona per mostrar la seva protesta.

Un dels membres del col·lectiu s’ha trobat aquest matí que la zona estava escortada pels Mossos d’Esquadra i tancada al pas i que treballadors de Red Eléctrica Española estaven muntant la torre. La concentració ha fet una crida a tots els que han fet l’acció pacífica des del mes de juliol del 2008 per protestar.

Fa uns dies, membres del col·lectiu Nova Energia ja van trobar una tanca d’obra que impedia accedir a la base de la torre. Al final, van aconseguir fer posposar les obres. Nova Energia que cada dia fa actes de meditació al peu de la torre critica que la línia elèctrica s’ha fet sense un debat amb el territori. Anuncien que continuaran els actes d’oposició.

El col·lectiu Nova Energia també critica que, en tot moment, han demanat una interlocució amb les autoritats, que no s’ha produït. I que cal esperar a les sentències que el Tribunal Suprem ha de dictar sobre diferents aspectes del projecte energètic.

El col.lectiu Nova Energia ha anunciat que continuaran els actes d'oposició.

Etiquetes:
Societat