27 d'abril de 2024

Manlleu i Voltregà es veuen les cares al primer derbi del curs a l'OK Lliga

L'AEC Manlleu, per la seva part, visitarà el Mollet amb l'objectiu d'encadenar la segona victòria

Raimon Roma 27 de setembre de 2019 a les 18:40
El pavelló s'omplirà de gom a gom per veure el partit | elter.net

CP Manlleu Magic Studio i Voltregà Stern Motor es veuen les cares aquest dissabte, a les 6 de la tarda, al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu. Serà el primer gran partit de la temporada de l’OK Lliga i un dels més esperats per les dues aficions.


Després d’aconseguir la victòria a la primera jornada, els dos conjunts saben que aquest duel no tindrà res a veure amb el que van viure fa una setmana davant Areces i Vilanova respectivament. A més, serà un partit que es jugarà a la pista i també a la graderia, amb un pavelló que s’espera ple a vessar i una motivació extra per les jugadores. Serà un partit de retrobaments, com la tornada a Manlleu de la  jugadora del Voltregà, Laura Barcons, o d’Anna Casarramona o Nara López, que havien portat la samarreta de les de Sant Hipòlit. El duel es preveu molt igualat i on, com ha passat les últimes temporades, es pot decidir per petits detalls. Els dos equips opten a lluitar per tots els títols aquesta temporada i saben que per aconseguir-ho hauran de superar-se. Aquest dissabte, primer enfrontament del curs entre Manlleu i Voltregà.


D’altra banda, el femení de Nacional Catalana també jugarà un derbi aquest diumenge contra el Voltregà i el Nacional Catalana masculí, el Manlleu B, jugarà diumenge, a dos quarts d’una del migdia a la pista del GEiEG.


L’AEC Manlleu busca la segona victòria consecutiva a Mollet


Parlant de futbol, el primer equip de l’AEC Manlleu es desplaça aquest diumenge (12h) al camp del Mollet. Els de Manel Sala afronten el duel amb la moral alta després de la victòria al derbi contra el Tona la setmana passada i buscaran encadenar  la segona victòria consecutiva.


El Mollet, per la seva part, té els mateixos punts que el Manlleu, tres, que va aconseguir a la segona jornada després de golejar el Rubí (5-0). Jordi López i Marc Fortuny, entrenadors que van acabar la temporada passada amb el conjunt manlleuenc, són els actuals tècnics del conjunt vallesà.


Aquest dissabte a les 17:30h disputa el primer partit a casa el femení sènior. Després de la derrota a la jornada inaugural contra el Palautordera, les de Jordi Devesa reben la visita del Verdú-Vall del Corb buscant la primera victòria del curs. Qui també voldrà retrobar-se amb els tres punts és el filial de l’AEC Manlleu. Els manlleuencs reben el Pradenc a casa, aquest dissabte, a les 15:30h.


Els equips sènior del CB Manlleu comencen la lliga i el CEFS Manlleu disputa un amistós a Sant Joan de Vilatorrada


Primer partit de la temporada pel CB Manlleu sènior masculí. Els manlleuencs reben aquest diumenge, a les 17:30h, el Premià de Dalt al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu en el primer duel de la territorial de Barcelona. D’altra banda, el sènior femení, de tercera categoria, també disputa el primer partit de lliga. Ho faran diumenge, a les 16h, a la pista del Granollers.


Encara no ha començat la lliga, ho farà el pròxim cap de setmana, el primer equip del CEFS Manlleu. Els d’Alberto Cárdenas disputen aquest dissabte, a les 16:45h, el darrer amistós de pretemporada a la pista del Vilatorrada.

Etiquetes:
Esports