25 d'abril de 2024

Maria Aurèlia Capmany serà protagonista al primer Club de Lectura «De clàssics»

La primera trobada dedicada a comentar textos clàssics tindrà lloc aquest dimecres i serà conduïda per Teresa Sanglas

elter.net 7 d'octubre de 2019 a les 12:19
Aquesta trobada es farà a l'Auditori de l'Antiga Caixa de Manlleu | Biblioteca Municipal

El proper dimecres 9 d’octubre, a les 6 de la tarda, l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu acollirà el primer Club de lectura De clàssics. Estarà dedicat a Maria Aurèlia Capmany i la seva obra Feliçment, jo sóc una dona.


Aquesta és la primera edició de les trobades mensuals conduïdes per Teresa Sanglas i dedicades a comentar textos clàssics de la literatura, un nou format que ha incorporat la Biblioteca Municipal de Manlleu. En aquesta ocasió, a més, el club de lectura s’obre a tot el públic perquè comptarà amb la participació d’Isabel Graña, directora de l’Espai Betúlia de Badalona. L’any 2018 es va commemorar el centenari del naixement de l’escriptora i aquest fet serveix de motiu per triar-la com a inici de les lectures d’aquest nou club de la Biblioteca.


Una bona ocasió per apropar-se a l’obra de Capmany, una autora amb múltiples facetes i no sempre ben coneguda pel gran públic. Per participar en les properes edicions dels clubs de lectura, només cal inscriure’s a la mateixa biblioteca.

Etiquetes:
Cultura