25 d'abril de 2024

El conseller El Homrani lamenta no tenir eines per gestionar expedients de regulació en casos com el de Prysmian

Dilluns es farà la primera negociació després de la presentació de l'ERO a la planta de General Cable de Manlleu

Raimon Roma 25 d'octubre de 2019 a les 18:51
Un instant de la reunió d'aquesta tarda | elter.net

El conseller de Treball, Chakir El Homrani, l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, s’han reunit aquesta tarda amb el comitè d’empresa de Prysmian Manlleu, després que el passat dimecres es presentés oficialment l’expedient de regulació que afectarà 334 treballadors de la planta de General Cable de Manlleu.


El conseller ha destacat un cop finalitzada la reunió amb el comitè que tenen molt clar que han de treballar conjuntament per revertir la situació i per la defensa dels llocs industrials de treball. A més, ha afegit que des del primer dia reclamen que necessiten tornar a tenir els recursos necessaris per gestionar expedients de regulació, i que el recurs més important és l’autorització administrativa.


Dilluns es farà la primera reunió de negociació amb l’Expedient de Regulació d’Ocupació oficialment sobre la taula. Hi haurà present un inspector de treball i el conseller ha destacat que en tot moment es mantindrà un contacte permanent amb els comitès i les administracions locals. El conseller explicava que el departament de treball hi serà present amb la figura d’un inspector.

Etiquetes:
Economia i empresa