25 d'abril de 2024

Manlleu celebra la 28a edició de la cursa atlètica «Córrer per Córrer»

Es farà aquest diumenge i tindrà un recorregut de 10 quilòmetres

elter.net 8 de novembre de 2019 a les 09:51
La cursa es farà aquest diumenge 10 de novembre | elter.net

El pròxim diumenge 10 de novembre se celebrarà la 28a edició de la clàssica “Córrer per Córrer”, una cursa organitzada pel Club Olímpic Manlleu, de 10 quilòmetres de recorregut i que començarà a les 10h.


El punt de sortida d’aquesta cursa atlètica popular serà la pista d’atletisme, just al costat del Pavelló Municipal d’Esports. El recorregut de 10km, majoritàriament per pista, transcorrerà pel passeig del Ter i agafarà direcció la Gleva, passant per espais com La Moreta o un tram del camí vora Ter. La cursa comptarà amb un punt d’avituallament a la meitat del recorregut i un esmorzar al final. També hi haurà servei de dutxes i vestidors al pavelló.


La inscripció a la cursa, que es pot tramitar a la pàgina web del Club Olímpic Manlleu, és totalment gratuïta fins a les 23:59h d’aquest divendres dia 8 de novembre, moment en què es tancaran les preinscripcions. El mateix diumenge, 10 de novembre, la inscripció tindrà un cost de 4 €. En finalitzar la cursa hi haurà un esmorzar popular per a tots els participants.

Etiquetes:
Esports