23 d'abril de 2024

Àlex Garrido respondrà preguntes de la ciutadania dijous que ve a Ràdio Manlleu

L?alcalde estarà novament a «Manlleu al dia» per contestar directament les qüestions dels manlleuencs

elter.net 14 de novembre de 2019 a les 13:06
L'alcalde serà dijous de la setmana que ve a Ràdio Manlleu | elter.net

Cada penúltim dijous de mes, a l’informatiu “Manlleu al dia” de Ràdio Manlleu, l’alcalde, Àlex Garrido, contestarà en directe les preguntes que ciutadans i ciutadanes de Manlleu hauran fet prèviament a través de les nostres xarxes socials o correu electrònic.


L’objectiu és oferir una comunicació directa entre els manlleuencs i les manlleuenques i l’alcalde de la ciutat a través dels mitjans de comunicació. L’espai tindrà una durada aproximada de 20 minuts i la part principal de la secció serà la contesta de les qüestions enviades prèviament, però també es tractaran temes d’actualitat de Manlleu. Les preguntes poden ser de qualsevol tema que afectin a la ciutat. Podeu recuperar en aquest enllaç les respostes que va donar la primera vegada que va venir a la ràdio de temes com la passera, la cuina del Pompeu Fabra, el segon pont o el problema amb les pudors de Fervosa.


Per enviar preguntes a l’alcalde ho podeu fer a través de la publicació al Facebook d’elter.net, contestant la piulada o enviant un missatge directe a Twitter o a través del correu electrònic informatius@elter.net.

Etiquetes:
Política Municipal