25 d'abril de 2024

Marc Paré, entre els deu millors «windsurfistes» del món

El manlleuenc acaba la temporada a la novena posició de la categoria reina del «windsurf»

Raimon Roma 14 de novembre de 2019 a les 17:17
Marc Paré, en acció a Hawaii | Carter/PWA

El circuit mundial de windsurf va posar punt final a la temporada fa uns dies a Maui, a Hawaii, i Marc Paré, tot i acabar la prova en el dissetè lloc, va entrar al Top 10 de la classificació general de la màxima categoria d’aquest esport per primer cop en la seva trajectòria esportiva.


El manlleuenc havia finalitzat les dues temporades anteriors a l’onzena posició al final de la temporada i, a la tercera, ha aconseguit coronar-se entre els deu millors windsurfistes del món. Ho ha fet a la novena posició del rànquing mundial. Tot i finalitzar dissetè a Hawaii, una prova tradicionalment complicada i exigent per tots els esportistes, els bons resultats obtinguts per Paré a les anteriors proves de la PWA World Windsurfing Tour li han permès finalitzar a la novena posició.


Marc Paré es va mostrar satisfet per aquesta novena posició, la millor des que competeix a la categoria reina. Ara, el manlleuenc es dedicarà uns mesos a entrenar i a descansar per afrontar amb garanties la pròxima temporada on, de ben segur, lluitarà per millorar l’excel·lent resultat que ha aconseguit enguany.

Etiquetes:
Esports