23 d'abril de 2024

El CB Manlleu, la nota positiva del cap de setmana esportiu

La derrota de l'AEC Manlleu femení provoca la marxa de l'entrenador, Jordi Devesa

Raimon Roma 18 de novembre de 2019 a les 12:38
Les victòries en bàsquet, la notícia positiva del cap de setmana | CB Manlleu

Cap de setmana gairebé desastrós pels interessos dels clubs manlleuencs. Només els dos equips sèniors del CB Manlleu, tant el masculí com el femení, han aconseguit cantar victòria en dos dies per oblidar de la resta d’equips.

Victòries molt ajustades pels dos sèniors del CB Manlleu

Els dos primers equips del Club Bàsquet Manlleu van aconseguir cantar victòria aquest cap de setmana. Ho van fer, en tots dos casos, de manera molt ajustada. El masculí va guanyar a la pista del Malgrat (60-61) gràcies a una darrera cistella de Castilla, encara que els manlleuencs van arribar als últims tres segons amb tres punts de marge. Els manlleuencs desempaten el seu balanç de victòries i ara tenen un triomf més, quatre, que desfetes.
D’altra banda, aquest diumenge a la tarda el femení va guanyar el seu partit per tres punts de diferència. Van superar el Valldemia-Maristes (58-55) gràcies, en part, a saber-se aixecar a temps d’un primer quart molt dolent i arribar amb més energies a un últim quart, que començava amb el marcador empatat. La victòria permet a les manlleuenques sumar una victòria més que derrotes (4-3).

El CP Manlleu perd el lideratge a Alpicat (6-5)

Dissabte es veien les cares els dos millors equips en aquest inici d’OK Lliga Plata i el guanyador, sabia que acabaria líder en solitari de la categoria. En contra dels interessos del CP Manlleu, l’Alpicat es va emportar un duel molt intens, amb molts gols i dur per 6 gols a 5. Els lleidatans van anar en tot moment per davant al marcador, fins i tot superant els d’Aleix Prims per tres gols de diferència en dues fases del partit (3-0 i 6-3), però els osonencs no van abaixar els braços en cap moment i van lluitar per culminar una remuntada que no es va produir.

Dos gols de Biel Pujadas a la primera meitat no van evitar que els locals marxessin al descans amb un resultat de 4 a 2 i a la represa, tot i que l’Alpicat es va col·locar 6 a 3, Navarro i Molas, de penal, van posar emoció al partit però al Manlleu, tot i fer cinc gols i com ja va passar fa una setmana contra el Mataró, va tornar a faltar-li encert en accions clares de gol. La duresa del partit es va reflectir amb els quatre gols de penal que es van veure entre els dos conjunts, més els dos que va fallar el CP Manlleu.

Els d’Aleix Prims encadenen la segona derrota consecutiva i baixen fins a la quarta posició, a dos punts del líder, l’Alpicat. El pròxim cap de setmana els manlleuencs reben a casa el filial del Liceo, segon classificat amb 10 punts.

L’AEC Manlleu torna a tastar la derrota al Municipal (1-2)

En un ambient festiu per la presentació de tots els equips del futbol base, el primer equip de l’AEC Manlleu va ensopegar a casa, després d’haver encadenat quatre victòries consecutives, davant el filial del Llagostera (1-2), que encara no havia guanyat cap partit aquesta temporada.

Els de Manel Sala, que es van avançar al minut 26 gràcies un gol de penal de Martí Soler, van acabar pagant l’expulsió del mateix capità, just abans del descans, per una suposada agressió a un rival en un córner. Aquesta decisió, que va començar a encendre els aficionats i al conjunt local, que van acabar molt enfadats amb l’actuació arbitral, va condicionar la segona meitat.

Els manlleuencs van fiar-ho tot al contraatac, especialment als peus d’un Raúl Campayo molt inspirat i que es va posar l’equip a l’esquena. Tot i jugar amb un menys el Manlleu va tenir clares ocasions de gol que no va materialitzar, com un xut del mateix Campayo des del mig del camp que va sortir fregant el pal o un u contra u d’Èric Márquez que va rebutjar el porter visitant.

El Llagostera ‘B’, en un dels seus atacs, va aconseguir l’empat mitjançant un gol de Pol Llubera que, si no estava en fora de joc, no ho estava per molt poc, en una acció molt protestada pels locals. Pel mateix fet també va protestar el Manlleu el segon i definitiu gol dels gironins, al minut 93, obra de Castellano. La derrota frena la ratxa de l’AEC Manlleu a casa i deixa a l’equip amb dotze punts a la part baixa de la classificació, només amb dos punts de marge respecte de la zona de descens. El cap de setmana que ve els osonencs visiten el camp de La Jonquera.

Jordi Devesa deixa de ser l’entrenador del sènior femení després de la derrota contra el Sabadell (3-4)

Una sola victòria en nou partits i quatre derrotes consecutives, les tres últimes contra rivals directes, han provocat la marxa de Jordi Devesa del capdavant de l’AEC Manlleu femení. Les manlleuenques van ensopegar aquest dissabte contra el Sabadell, per 3 gols a 4, un resultat que va fer baixar les locals fins a la zona de descens.

El duel contra les vallesanes va embogir a la primera meitat, on es van veure fins a sis gols. El Manlleu, sempre a remolc del rival, no es va rendir tot i marxar als vestidors perdent per 2 gols a 4. A la segona part, l’expulsió amb vermella directa de Júlia Díaz va condicionar molt un Manlleu que, tot i intentar-ho, va veure com no podien evitar una nova derrota. Amb només cinc punts, les manlleuenques ja ocupen plaça de descens a Primera. El pròxim cap de setmana el Món Femení Terrassa, tercer classificat.

Per arrodonir una jornada negra pels equips de l’AEC Manlleu, el filial va caure derrotat al camp d’un bon Centelles (3-0). Els d’Eduard Fortet i Oriol Viñas, que afrontaven el partit amb la moral alta després de la bona ratxa de resultats, van encaixar dos gols a la primera mitja hora de partit que ja van ser insalvables. Tot i el pas endavant dels manlleuencs a la represa, la greu lesió del davanter Oualid, que es va trencar el nas, el pòmul i l’os de sota a l’ull, va deixar tocat a l’equip, que va encaixar el tercer gol al minut 78. El jugador ha estat intervingut quirúrgicament avui a Barcelona. El pròxim cap de setmana el filial del Manlleu rep a casa la visita del Roda de Ter.

El CEFS Manlleu planta cara el líder però no treu res positiu de Mataró (10-6)

Derrota de les que permeten aprendre, i molt, del CEFS Manlleu (10-6). Els manlleuencs, que han començat la temporada amb una plaga de lesions, visitaven aquest diumenge al matí el líder de Divisió d’Honor, el Mataró ‘B’, amb l’objectiu de fer un partit perfecte per aconseguir sumar i van estar ben a prop d’aconseguir-ho.

Els d’Alberto Cárdenas, de fet, es van posar per davant al marcador, 1 a 2, gràcies a les dianes de Zouhair i Mateu Batista, posant contra les cordes un rival que ha guanyat tots els sis partits que ha disputat. Tot i el bon partit que estaven fent els manlleuencs, l’encert i la qualitat individual dels maresmencs van fer que, a l’inici del segon temps, col·loquessin un 7 a 3 al marcador que per qualsevol altre equip hagués estat ja insalvable. No pel Manlleu. Els de Cárdenas van treure forces de sota les pedres per col·locar-se 7 a 6 i posar l’ai al cor dels aficionats locals. Als últims dos minuts, però, el Mataró va aprofitar els riscs obvis del Manlleu per puntuar anotant tres gols que deixarien el matx vist per sentència.

Etiquetes:
Esports