24 d'abril de 2024

S'acaba el període de negociacions pel tancament de General Cable

El comitè i la direcció estarien a prop d'arribar a un acord econòmic

Raimon Roma 20 de novembre de 2019 a les 12:58
La situació es podria desencallar els pròxims dies | elter.net

Aquest dimecres, 20 de novembre, acaba el període de negociacions entre el comitè d’empresa de Prysmian i la direcció de l’empresa. Aquest període s’ha allargat durant gairebé tres setmanes i encara es podrien produir contactes els dos o tres pròxims dies.


Avui es compleix el cinquè dia consecutiu de vaga per part dels treballadors i les treballadores de General Cable a Manlleu, una vaga que també està convocada, com a mínim, per aquest dijous i que es podria desconvocar divendres si les negociacions finalitzen o es trobessin en un punt definitiu. És una de les mesures de pressió dels treballadors, que veuen com en les negociacions que finalitzen, per períodes fixats, aquest dimecres, podrien estar a punt d’arribar al final del seu camí. La part social, el comitè d’empresa i la part econòmica es troben en una posició pròxima i l’acord es podria concretar els pròxims dies.


Les propostes d’acomiadaments, jubilacions i recol·locacions van començar amb les posicions molt allunyades ara fa uns dies, però en les últimes reunions les postures s’han aproximat, encara que asseguren des de la part social que encara queda feina per fer.

Etiquetes:
Economia i empresa