25 d'abril de 2024

Àlex Garrido, escollit vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya

Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, és la nova presidenta de l'entitat

elter.net 20 de novembre de 2019 a les 17:49
Garrido, a l'esquerra, amb la resta d'electes | FMC

La 30a Assemblea de la Federació de Municipis de Catalunya, celebrada el passat divendres 15 de novembre, va aprovar que la vicepresidència primera de l'entitat recaigui en Àlex Garrido, alcalde de Manlleu.


La Federació de Municipis de Catalunya, la qual els ens locals adherits a l’entitat sumen el 91% de la població de Catalunya, va ser constituïda per a la defensa i la promoció de l’autonomia local i el passat divendres se’n va escollir la nova executiva, amb el batlle de Manlleu, Àlex Garrido, com a vicepresident primer. En l’assemblea es va designar l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, d'ERC, com a presidenta de la Federació.


L’Assemblea de l’FMC va aprovar una resolució sobre la unificació del municipalisme, en la que s’acorda treballar per tal d’elaborar una proposta d’unificació de les entitats municipalistes i constituir una taula paritària entre l’FMC i l’Associació Catalana de Municipis, que iniciï els treballs per fer possible aquesta unificació durant el present mandat municipal.


 

Etiquetes:
Política Municipal