24 d'abril de 2024

El CP Manlleu escala posicions a l'OK Lliga

Doblet de l'equip manlleuenc que aquest cap de setmana va superar a l'imbatible Palau de Plegamans

elter.net 1 de desembre de 2019 a les 19:38
Imatge del partit entre el Manlleu i el Cuencas Mineras (7-3) | CP Manlleu

L'equip manlleuenc ha aconseguit aquest cap de setmana dues victòries que l'han catapultat cap a la tercera posició de la classificació. La jornada 10 de l'OK Lliga femenina portava un dels partits més esperats de la temporada, el duel entre el Manlleu i el líder de la competició, l'invicte Palau de Plegamans (2-1). L'endemà, diumenge, el conjunt entrenat per Jordi Boada li tocava tornar al Municipal d'esports de Manlleu, aquest cop per enfrontar-se contra el primer per la cua, el Cuencas Mineras (7-3).

El partit de dissabte entre el Manlleu i el Palau va ser molt igualat, es notava que dins la pista hi havia dos equips aspirants a guanyar la competició. De fet, gairebé tota la primera part es va mantenir en un empat a zero, entre dos conjunts que es tantejaven. El gol de Nara López, quan faltaven pocs instants per acabar la primera part, va trencar aquest equilibri.
El segon temps va ser quasi una còpia del primer. El Manlleu tenia oportunitats, però no les acabava d'aprofitar i tampoc estava disposat a arriscar massa. Tot i això, el següent gol va ser de l'equip rival, Mariona Colomer va posar l'empat quan quedaven poc més de cinc minuts per acabar el partit. Malgrat aquest revés, el Manlleu ja s'havia fet a la idea d'emportar-se els tres punts i ho van seguir intentant. Finalment, ho va aconseguir. Ona Castellví va marcar el gol de la victòria quan ni tan sols havien passat dos minuts.

El partit de diumenge va ser molt més assequible per les manlleuenques. Es tractava d'un enfrontament contra l'últim equip de la classificació, Cuencas Mineras. Gairebé la major part del partit el Manlleu va gaudir d'una àmplia diferència de gols. Ona Castellví i Aida Mas en van marcar dos cadascuna. Nara López, María Díez i Elisabet Gurri també van contribuir a la victòria amb una diana cadascuna.

Etiquetes:
Esports