24 d'abril de 2024

El CP Manlleu es converteix en líder de grup a la Copa d'Europa després de guanyar al Benfica (4-1)

Nara López, Anna Casarramona i Maria Díez van ser les responsables de les quatre dianes

Albert Vilella 8 de desembre de 2019 a les 12:08
La victòria situa al Manlleu com a líder del grup A de la Lliga Europea | CP Manlleu

El Manlleu Magic Studio va aconseguir batre un rival directe a la Copa d’Europa, el Benfica (4-1). Aquest cap de setmana el conjunt entrenat per Jordi Boada va jugar la tercera jornada de la competició al Municipal d’Esports de Manlleu. L’equip manlleuenc va aconseguir superar a les portugueses i d’aquesta manera es va convertir en el líder del grup A.


Des del xiulet d’inici, el CP Manlleu va voler portar el pes del partit. Les manlleuenques van dominar amb contundència tota la primera part. El resultat d’aquesta intensitat va ser el 3 a 0 que l’equip local va aconseguir abans de finalitzar el primer temps. Nara López, Anna Casarramona i Maria Díez van ser les autores d’aquestes tres primeres dianes.


A la segona part el Benfica va despertar. Malgrat la diferència de gols, el Manlleu no es podia relaxar davant d’un equip tan potent com el Benfica. L’enfrontament es va equilibrar i les portugueses es van mostrar més ofensives. El gol de l’equip rival feia més palpable aquesta igualtat de nivell entre els dos conjunts. Tot i això, la reacció de l’equip manlleuenc va ser molt bona. Si durant el primer temps va destacar l’atac, en aquesta segona meitat va ser la defensa. El Manlleu es va tancar molt bé al darrere i va aprofitar les oportunitats que se li presentaven. Anna Casarramona encara va tenir temps de marcar un quart gol, que tancava una victòria molt important per l’equip de Manlleu.


El pròxim partit serà el derbi osonenc. El 25 de gener el CP Manlleu rebrà a casa al Voltregà.       

Etiquetes:
Esports