24 d'abril de 2024

Ferran Albrich guanya el segon premi del 95è Concurs de Cant Clàssic de Joventuts Musicals d'Espanya

Ferran Albrich és baríton i violoncel·lista

El Ter 10 de desembre de 2019 a les 11:41
Ferran Albrich, en un concert a Can Puget, el 2018

El baríton manlleuenc Ferran Albrich ha quedat en segona posició al 95è Concurs de Cant Clàssic de Joventuts Musicals d’Espanya que es va celebrar aquest cap de setmana passat.


L'exalumne del Liceu va ser superat només per la soprano Sara López, però tal com ha informat la seva antiga escola, va poder mostrar el seu talent davant d'un reputat jurat format per Alex Palau, Jesús Rueda, Luis Gago, Xavier Sabata, Savina Puértolas i Zandra McMaster.


Albrich es va graduar el curs 2018-2019 al Centre Superior de Música Liceu on va cursar l’especialitat de cant amb la professora Dolor Aldea, treient una qualificació de 10 en el seu intrument. Albrich, que també és violoncel·lista, va iniciar els seus estudis a Alemanya i posteriorment es va traslladar a Barcelona per cursar els Estudis Superiors de Cant.


El seu talent l’ha portat enguany a presentar-se en societat dins el cicle Life Victoria, actuant a l’inici de l’actuació de la soprano Dorotha Roschmann, on hi va oferir un repertori centrat en Beethoven.

Etiquetes:
Cultura