25 d'abril de 2024

S'obre el període d'inscripció pels cursos de natació de gener a març 2020

Els cursos s'iniciaran el dimecres dia 8 de gener i finalitzaran el dia 20 de març

elter.net 11 de desembre de 2019 a les 17:53
Els cursos començaran el 8 de gener | elter.net

El pròxim dilluns 16 de desembre s’obre un nou període d’inscripció de cursos de natació a la Piscina municipal de Manlleu, que començaran el pròxim 8 de gener.


Aquestes noves inscripcions es tramitaran a la recepció de la Piscina municipal en tot l’horari d’obertura de la instal·lació: de dilluns a divendres de 7 a 22:30h, dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19:30h, i el diumenge de 10 a 14h. Els cursos s’iniciaran el dimecres dia 8 de gener i finalitzaran el dia 20 de març.


Per tramitar la inscripció serà necessari un document d’identitat, per prendre les dades personals tant dels cursetistes com del pare, mare o tutor en cas que el cursetista sigui menor d’edat. També s’haurà d’abonar la totalitat de l’import del curset i presentar un document acreditatiu amb les dades bancàries per poder girar els rebuts del segon trimestre.


Aquells cursetistes que no vulguin seguir el segon trimestre, caldrà que ho comuniquin a la recepció de la piscina municipal i tramitin la baixa pertinent abans del 13 de desembre, perquè no es giri el rebut pel banc i perquè la seva plaça quedi lliure i es pugui omplir a partir del dia 16 amb nous participants.

Etiquetes:
Esports