25 d'abril de 2024

El Manlleu guanya al Bigues i Riells i s'apropa al lideratge de la classificació (0-4)

El CP Manlleu masculí aconsegueix vèncer a l'Arenys de Munt, un rival directe a l'OK Lliga Plata (5-3)

Dionís Crusellas/Marc Lladó/Albert Vilella 15 de desembre de 2019 a les 10:46
Maria Díez va fer un triplet contra el Bigues i Riells, l'equip que fins ara no havia perdut a casa | CP Manlleu

Cap de setmana rodó pel CP Manlleu. L’equip entrenat per Jordi Boada s’ha emportat els 3 punts a la pista del Bigues i Riells, un equip que aquesta temporada encara no havia encaixat cap derrota a casa. D’aquesta manera, les manlleuenques aprofiten l’ensopegada del Gijón i es situen segones a la classificació, darrere del Palau de Plegamans, però amb un partit menys.


Triplet de Maria Díez, que juntament amb el gol de Nara López, permet al Manlleu sumar tres punts que l’acosten al lideratge. La pista del Bigues i Riells suposava un repte per les manlleuenques, que els hi tocava vèncer a les biguetanes, un equip que aquesta temporada ha marcat 22 gols a la seva pista. Malgrat aquesta fita, el Manlleu va aconseguir superar la defensa de les seves rivals, sense encaixar cap gol.  


Pel que fa a l’equip masculí, va aconseguir una victòria que li dona la segona posició en el campionat de l’OK Lliga Plata. El Manlleu s’enfrontava aquest cap de setmana contra un rival directe, l’Arenys de Munt. Després d’uns primers minuts inicials perillosos per l’equip local, els manlleuencs van reaccionar i van portar el ritme del partit. L’Arenys, sempre a remolc, no va posar les coses fàcils. L’empat va ser un resultat que es va repetir en diverses ocasions. Finalment, els dos gols de Roc Pujades, dos de Marc Pujades i la cirereta de Santi Teixidó van donar la victòria al conjunt manlleuenc.     

Etiquetes:
Esports