26 d'abril de 2024

Marta Moreta entra a la direcció del PSC

La regidora a l'Ajuntament de Manlleu és escollida Secretària Nacional i responsable d'acció territorial

elter.net 19 de desembre de 2019 a les 16:41
Marta Moreta amb Miquel Iceta en una imatge d'arxiu | elter.net

La regidora pel Partit Socialista de Catalunya a l’Ajuntament de Manlleu, Marta Moreta, entra a la direcció del PSC després de ser escollida en el Congrés que va celebrar el partit a Barcelona el passat cap de setmana.


El cap del partit a Catalunya, Miquel Iceta, fa confiança en Marta Moreta perquè sigui la Secretària Nacional i responsable d’acció territorial en la nova direcció del PSC. La diputada manlleuenca també és portaveu socialista al Parlament de la Comissió del Síndic i de les polítiques LGTBI. En un comunicat del partit, el primer secretari dels socialistes osonencs, Sergi Vilamala, va declarar que “la Marta Moreta és una persona de fermes conviccions socialistes que treballarà per l’equilibri territorial i la necessitat que el Govern pensi en la Catalunya interior i per trobar solucions al conflicte polític català”.


Amb aquest nomenament, Marta Moreta veu reforçada la seva posició dins el PSC i va expressar la seva satisfacció i la seva gratitud, especialment amb Miquel Iceta, amb un missatge a les seves xarxes socials.

Etiquetes:
Política Municipal