25 d'abril de 2024

Cap de setmana d'alt voltatge per als equips manlleuencs

Els primers equips de les entitats esportives juguen contra rivals directes abans de Nadal

El Ter 20 de desembre de 2019 a les 13:33
Raul Campayo, jugador de l'AEC Manlleu

Cap de setmana d’alt voltatge competitiu per als primers equips de les entitats esportives manlleuenques. Abans de les vacances de Nadal, les plantilles masculina i femenina de l’AEC Manlleu i el CP Manlleu masculí s’enfronten contra rivals directes en les seves respectives competicions.


El CP Manlleu masculí visita aquest  dissabte el Vilafranca. Ara mateix, els homes d’Aleix Prims, que són 2ns amb 16 punts, visiten la pista del Vilafranca, 5è amb 15, dissabte a les 6 de la tarda. Més fàcil ho tindran les noies del club, que són 3rs amb 25 punts, i que s’enfrontaran al Sant Cugat, 10s amb 12.


Pel que fa al futbol, els nois de Manel Sala són 7ns amb 19 punts i es veuran les cares amb el Lloret, que és 8è amb 18, diumenge a les 4 de la tarda, mentre que l’equip femení rebrà la Fundació Atlètic Vilafranca dissabte a les 6. Ambdós equips estan situats a la part baixa de la taula, són 12nes i 13nes, i necessiten puntuar per allunyar-se de les posicions perilloses.


En futbol sala, l’equip masculí s’enfronta a un rival que està situat a la part alta de la classificació. És el Sant Cugat, que és 3r amb 18 punts, mentre que el Manlleu és 8è amb 11. Les noies, per la seva banda, es desplaçaran fins a Mataró per jugar contra el B de l’Aliança. També serà un bon partit si comptem que s’enfronten el 1r i el 3r classificat i que només els separa un punt.


Per últim, en bàsquet, les noies d’Ivet Planas juguen dissabte a les Franqueses dissabte a les 17.30 de la tarda contra un rival, a priori més feble, ja que les manlleuenques són 9 i les vallesanes, 13. El masculí, per la seva banda, rebran la visita de l’UB Mir 2 diumenge a les 7 de la tarda.

Etiquetes:
Esports