26 d'abril de 2024

Els pastorets de Josep Maria Folch i Torres tornen a l'Espai Rusiñol

Les representacions es faran el 25, 26 i 29 de desembre i l'1 i el 4 de gener

Albert Vilella 24 de desembre de 2019 a les 10:21
Martí Terricabras i Marcel Cobos seran els nous Lluquet i Rovelló | X.Vilaregut

L’Espai Rusiñol acollirà els propers dies els tradicionals pastorets de la mà d’Irene Gutiérrez, directora de l’elenc que representarà la funció basada en el text de Josep Maria Folch i Torres. Demà, dia 25 de desembre, en Lluquet i en Rovelló, encarnats per Martí Terricabras i Marcel Cobos, tornaran a viure l’aventura centenària que els portarà a enfrontar-se de nou a Llucifer, Núria Jané.


A part del nou repartiment que donarà vida als personatges emblemàtics de l’obra, també hi haurà novetats en l’escenografia. Des del mes de setembre Irene Gutiérrez ha format part d’un equip que s’ha dedicat a crear el nou decorat de la representació. Peces fàcils de moure, ventiladors que llancen foc, decorat que es reconverteix a mesura que avança la funció, tot d’invents pràctics i útils per sorprendre a l’espectador.     


Els pastorets es representaran cinc vegades, el 25, 26 i 29 de desembre i l’1 i el 4 de gener. Una altra novetat es troba en la manera d’aconseguir les entrades. Enguany el Teatre Centre ha habilitat un portal web per on comprar les entrades. També es poden adquirir presencialment a la taquilla de l’Espai Rusiñol, una hora abans de la representació.

Etiquetes:
Cultura