24 d'abril de 2024

Últim concert de l'any a la Rock House

El local situat al carrer Joan Codina Vivet de Manlleu acull cada mes tres actuacions de diferents estils de rock

Albert Vilella 26 de desembre de 2019 a les 11:45
Concert de Sweet Emotion a La Grange | Associació Music Cultural Rock House Osona

L’Associació Music Cultural Rock House Osona es prepara per acomiadar l’any amb els amics i els socis de l’entitat. Aquest dissabte, 28 de desembre, el local Rock House (La Grange) s’omplirà de nou per rebre els grups Ramons3 i Under Rabbit. Cada mes l’entitat manlleuenca organitza concert amb bandes de rock de tots els estils, fugint sempre del reggaeton i del trap. En el transcurs dels 10 anys de vida que té l’Associació, músics de tot arreu han acudit a la cita més rockera de Manlleu.  


El local situat al carrer Joan Codina Vivet, acull cada mes tres concerts dedicats al rock, un estil musical que troba els seus orígens a principis del segle passat, però que encara segueix fascinant a un públic molt ampli. Prova d’això, és el concert que l’Associació va organitzar el diumenge passat. Una cita diferent, on els nens i nenes van poder tocar juntament amb la banda convidada, Black Ice. Més de 80 persones van assistir a aquesta peculiar actuació, que començava a les 12 del migdia.


El concert d’aquest dissabte arrencarà a les 20:30 h. El preu de l’entrada serà de 5 euros, per tots aquells que no formin part de l’Associació, i gratuït pel socis de l’entitat. Es tracta de l’últim concert de l’any, que posarà punt final a una llarga llista d’actuacions que han tingut lloc al local social Rock House, durant aquesta temporada.

Etiquetes:
Cultura