25 d'abril de 2024

La comèdia dramàtica LITUS es projectarà a Manlleu

El film dirigit per Dani de la Orden es centra en un grup d'amics que es retroben després del suïcidi d'un amic en comú

Albert Vilella 26 de desembre de 2019 a les 17:58
Com cada últim diumenge de mes, la fundació manlleuenca porta un film d'actualitat | elter.net

El Cinema Casal de Gràcia de Manlleu acollirà aquest diumenge la projecció de la pel·lícula LITUS. La cita s’emmarca dins del Cicle Gaudí, el circuit estable que promou el consum de cinema en català. Com cada últim diumenge de mes, la fundació manlleuenca porta un film d’actualitat i de proximitat. LITUS, dirigida per Dani de la Orden (Élite, El mejor verano de mi vida), aquest any ha guanyat el premi a millor actor de repartiment, per Quim Gutiérrez, al Festival de Málaga i ha estat nominada a millor comèdia als Premis Feroz.


El film compta amb un elenc de luxe format per Álex García, Adrián Lastra, Belén Cuesta, Quim Gutiérrez, Miquel Fernández i Marta Nieto. L’argument es centra en el retrobament d’un grup d’amics després del suïcidi, tres mesos enrere, d’en Litus, un amic en comú. Durant la reunió per repartir-se l’herència que els hi ha deixat el seu amic, sortiran a la llum els secrets més íntims i els traumes més profunds.


La projecció està programada pel diumenge 29 de desembre al Cinema Casal de Gràcia a les 19 h. La proposta rep la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu i l’entrada té un cost de 4,50 euros.  

Etiquetes:
Cultura