25 d'abril de 2024

Bambes i xandall per cap d'any

Tot a punt per la 33a edició de la clàssica Sant Silvestre de Manlleu

Albert Vilella 27 de desembre de 2019 a les 11:46
Des de l'organització es recomana apuntar-se anticipadament per internet | Club Olímpic Manlleu

L’últim dia de l’any a Manlleu està estretament lligat amb la clàssica Sant Silvestre. El proper dimarts 31 de desembre es portarà a terme la cursa popular i gratuïta que, amb 32 edicions a l’esquena, s’ha convertit en un referent de les curses atlètiques de cap d’any, tant a la comarca d’Osona com en l’àmbit de l’atletisme català.


A les 19 h es donarà el tret de sortida a la 33a edició de la cursa Sant Silvestre. Els corredors començaran el seu trajecte a l’avinguda de Roma/Parc Àngela Roca de Manlleu. Enguany la cursa comptarà amb diferents categories i els participants es dividiran segons la seva edat. Els més petits, amb 7 anys o menys, participaran en un recorregut de 400 m. A més edat, més metres, els que superin els 13 anys competiran en la categoria sènior de la Sant Silvestre, amb un circuit de 5.000 m, cinc kilòmetres.


Un any més, la cursa serà cronometrada amb xip. D’aquesta manera els participants podran saber exactament el temps que han tardat a completar el recorregut. En el moment de fer la inscripció es pot facilitar un número de telèfon mòbil i, d’aquesta manera, un cop acabada la cursa, l’organització enviarà un SMS amb el temps realitzat.


La inscripció s’ha de fer a través del web del Club Olímpic Manlleu. Aquesta és totalment gratuïta fins al 28 de desembre. La gent que s’apunti el mateix dia de la cursa, de les 17 h a les 18 h, haurà de pagar 3 euros. A més, les places són limitades, l’organització no assegura que tothom s’hi pugui inscriure a última hora. Els dorsals i els xips es podran recollir a partir de les 17:30 h, al mateix punt d’inici de la cursa.


Durant la Sant Silvestre es realitzaran fotografies i vídeos perquè tots els participants puguin tenir-ne un record.


Per altra banda, la cursa també col·labora en la Campanya de Recollida d'Aliments del Sarró de Manlleu. Tots els productes que es vulguin donar, es recolliran al punt de sortida del recorregut.    

Etiquetes:
Esports