24 d'abril de 2024

Molt més que una pista de gel

Pel 28 de desembre, l'1 i el 7 de gener s'han preparat diferents activitats que tindran lloc en aquest espai

elter.net 27 de desembre de 2019 a les 16:01
L'horari és d'11 a 20 h els dies laborables i divendres, dissabtes i festius d'11 a 21 h | elter.net

La pista de gel instal·lada a la plaça Fra Bernadí s’ha convertit en l’atractiu més gran i representatiu de les festes a Manlleu. Milers de patinadors passen cada any per aquest espai, que en cada edició es reinventa i ofereix activitats noves. Enguany s’han preparat tres esdeveniments que es repartiran entre el 28 de desembre, l’1 i el 7 de gener.


El Dia dels Sants Innocents tindrà lloc l’activitat “Innocentada a la pista”. Els monitors portaran llufes i les enganxaran a tots aquells que no estiguin al cas. El joc consistirà a evitar quedar-se amb la llufa i, per tant, si la tens, l’has d’enganxar a una altra persona.


A la pista de gel es començarà l’any de la millor manera, saltant. L’1 de gener, de les 12 h a les 14 h, s’instal·laran uns inflables que tothom podrà gaudir gratuïtament.


Per acabar, després de reis i per acomiadar el Badanadal, es farà nevar dins la pista de gel. A les 19 h, faci el temps que faci, la neu començarà a caure a sobre dels patinadors.


El parc de gel del Badanadal està format per dues pistes a l’aire lliure i un tobogan, per on s’hi pot baixar amb uns dònuts gegants. L’horari és d’11 a 20 h els dies laborables i divendres, dissabtes i festius d’11 a 21 h.     

Etiquetes:
Societat