26 d'abril de 2024

Tres dies diferents per entregar la carta als patges reials  

L'1, 3 i 4 de gener els patges vindran a Manlleu per rebre les peticions dels més petits   

Albert Vilella 29 de desembre de 2019 a les 17:13
Els patges entregaran les cartes a SSMM els Reis Mags de l'Orient | elter.net

El dia 6 de gener els nens i nenes de tot el món reben amb il·lusió els regals que els hi ha portat SSMM els Reis Mags de l’Orient. Una llista infinita de peticions, que els patges reials s’encarregaran de recollir els propers dies. L’1, 3 i 4 de gener els patges vindran a Manlleu per rebre les cartes dels infants manlleuencs.


El primer dia de l’any, de 10 h a 14 h, els patges reials passaran pel Barri de Vista-Alegre, al Carrer Barcelona. El 3 de gener, de 17 h a 19 h, visitaran el Mercat Municipal de Manlleu. L’últim dia per fer entrega de les cartes serà el 4 de gener. Aquell dia els subordinats de SSMM els Reis Mags de l’Orient estaran tot el dia a la Capital del Ter. El matí, de 10 h a 13 h, tornaran al Mercat Municipal i a la tarda, de 16 h a 19 h, aniran cap a la Plaça Llevant.


Totes aquestes visites han estat organitzades per diferents entitats manlleuenques: l’Associació de veïns de la Coromina, l’Associació de veïns de Vista-Alegre i el Mercat Municipal de Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu.    

Etiquetes:
Societat