Els resultats de la 33a cursa Sant Silvestre de Manlleu

568 corredors van completar els 5.000 metres del recorregut

Albert Vilella 2 de gener de 2020 a les 12:09
Imatge d'arxiu de La Sant Silvestre de Manlleu | elter.net

La clàssica cursa Sant Silvestre de Manlleu ja ha publicat les classificacions en temps real de cada atleta. En total van acabar la cursa 675 corredors i corredores, repartits en les diferents categories.

El vigatà Elias Asskali va ser qui va recórrer els 5.000 m amb menys temps (16:30), seguit de Jordi Uró de Sant Pere de Torelló (16:37) i en tercera posició hi trobem el primer manlleuenc, Jordi Romero, que va completar el recorregut en 16 minuts, 39 segons. Martina Moreno de Vic va ser la corredora més ràpida (18:48) i les torellonenques Laura Bardolet (20:16) i Emma Garcia (20:46) van quedar en segona i tercera posició.

La categoria de 1200 m, on participaven corredors d’entre 7 i 13 anys, la va guanyar Aleix Padillard de Torelló. En segona posició, el manlleuenc Marc Crosas i Roc Olona de Barcelona aconseguia el tercer lloc.

Els més petits van completar un recorregut de 400 m. De nou, un torellonenc va ocupar la part més alta del podi. Josep Jaumira va quedar en primera posició, seguit de Kai Guiu de Manlleu i Jan Olona de Barcelona.

En els propers dies el Club Olímpic Manlleu anirà penjant les fotografies i els vídeos de la cursa de cada atleta.

Enguany la Sant Silvestre col·laborava amb la Campanya de Recollida d’Aliments del Sarró de Manlleu. En total es va aconseguir omplir sis caixes del Sarró plenes fins d’alt. Tot i això, fins a la setmana que ve no es sabrà la quantitat exacte, però sembla que rondarà els 40kg.