26 d'abril de 2024

La Salle Manlleu aconsegueix reunir 263 kg d'aliments pel Sarró

Cada dia es dediquen deu minuts de classe per reflexionar sobre temes socials

Albert Vilella 2 de gener de 2020 a les 14:11
Imatge exterior de La Salle de Manlleu | elter.net

Des de fa més de 10 anys La Salle Manlleu engega per aquestes dates un gran recapte d’aliments, que involucra als alumnes i les seves famílies. Enguany s’han aconseguit reunir 263 kg de productes alimentaris diversos, que es destinaran al Sarró de Manlleu. Durant set dies els alumnes i les famílies col·laboren en aquesta campanya que, any rere any, aconsegueix reunir uns 300 kg.


Els alumnes són els encarregats de catalogar i pesar tots els productes que arriben. En aquesta edició es demanaven, sobretot, aliments infantils.


Des de les aules s’anima a tots els estudiants a participar d’iniciatives com aquesta. Cada dia, abans de començar les classes, es dediquen deu minuts a reflexionar sobre algun tema social. Els alumnes proposen, discuteixen i parlen de temes com el canvi climàtic, la integració social, la pobresa, entre d’altres. Quan s’acosten les vacances de Nadal i el Gran Recapte, la falta d’aliments es converteix en el tema principal.


L’objectiu és aconseguir el màxim d’aliments possibles per poder-los entregar al Sarró de Manlleu. Malgrat que no sigui la meta que els alumnes persegueixin, els guanyadors obtenen un diploma honorífic que poden penjar a la classe.   

Etiquetes:
Societat