26 d'abril de 2024

Segona sessió del taller de còctels sense alcohol

Els assistents podran aprendre a preparar la versió no alcohòlica del mojito, el boody mary o el san francisco

Albert Vilella 3 de gener de 2020 a les 16:00
Fotografia del taller realitzat el 22 de desembre | Carme Trillas

L’espai Pop Up Express de Manlleu acollirà un taller de còctels sense alcohol. El dissabte 4 de gener tindrà lloc la segona sessió d’aquesta activitat que començarà a les 18 h. Pep Font, de la cocteleria DUAL, serà l’encarregat de realitzar-la. La proposta s’emmarca en el projecte ATERRA de l’Ajuntament de Manlleu, sota el Pla de prevenció de drogodependències, pantalles i altres addiccions. El 22 de desembre es va fer el primer taller i aquest dissabte se’n farà un segon.


El taller de còctels sense alcohol va tenir molt èxit en la seva primera sessió. Els participants van aprendre com preparar versions no alcohòliques del mojito, el bloody mary o el san francisco, entre d’altres. A més, els assistents van endur-se un exemplar del llibre de Meritxell Falgueres “Què beure quan no beus”.       


La idea va sortir d’una experiència prèvia als instituts de Manlleu, que encara es porta a terme. Els alumnes de 3r d’ESO participen d’un taller de còctels sense alcohol, molt similar al d’aquest dissabte. L’objectiu és donar el missatge que la festa i la diversió no tenen per què anar lligats a l’alcohol. Aquests tallers en l’àmbit escolar, també sota el pla ATERRA, va agradar tant que aquests dies s’han portat a l’Espai Express.   


Les inscripcions són totalment gratuïtes i es poden fer al mateix espai Pop Up Express.

Els assistents van endur-se un exemplar del llibre de Meritxell Falgueres | Carme Trillas

Etiquetes:
Societat