26 d'abril de 2024

El Cicle de Conferències de l'Aula Oberta es posa en marxa

L'AFADIP organitza cada dues setmanes, activitats de tota mena a la ciutat de Manlleu

elter.net 4 de gener de 2020 a les 17:02
La Sala de Sessions de l'Ajuntament de Manlleu | elter.net

El Cicle de Conferències de l’Aula Oberta enceta l’any amb la xerrada “Del romànic al gòtic: Una introducció a la simbologia i a la iconografia de l’art medieval”. La conferència es realitzarà el proper dijous 9 de gener a les 18 h i anirà a càrrec d’Andrea Serrano, doctora en Història de l’Art i educadora del Museu Episcopal de Vic.


L’Associació de Famílies pel Desenvolupament de la Persona (AFADIP), amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, és l’encarregada d’organitzar aquest cicle de conferències que durant l’any es van succeint regularment. Cada dues setmanes l’AFADIP porta a terme activitats de tota mena: xerrades, conferències, sortides culturals, debats, entre d’altres. Normalment aquestes tenen lloc a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu, a partir de les sis de la tarda.


“La Fageda, una autèntica empresa social” o “Cèsar August Jordana (1893-1958). Vida i obra. Catalunya i l’exili” són algunes de les darreres conferències que l’entitat de Manlleu ha organitzat. Pels diferents cicles hi ha passat personalitats manlleuenques com Pere Casas, historiador i tècnic de patrimoni; Joan Arimany, gestor cultural especialitzat en religiositat popular, o l’actor Lluís Soler.  

Etiquetes:
Cultura